Nedelja 30.12.2012.
10:03
B92, Večernje novosti

Anđušić: Najvažnija mi je reprezentacija Srbije

"Želim da igram, novac mi je u drugom planu" - Danilo Anđušić

Anđušić je pre nekoliko dana napustio Partizan, nezadovoljan svojim statusom u redovima šampiona Srbije, a prva ponuda od tada stigla mu je od predsednika Budućnosti Dragana Bokana.

“Imponuje poziv Budućnosti, koja je veliko ime na ovim prostorima. Treba mi vreme da razmislim, jer se sve izdešavalo brzo, ali budite sigurni da ću doneti odluku pre roka, 3. januara, i zbog poštovanja prema gospodinu Bokanu koji je bio izuzetno korektan i direktan”, rekao je Anđušić istakao da još uvek nije dobio konkretne ponude, iako se spekulisalo da ga žele pojedini španski, italijanski i turski klubovi.

Anđušić je istakao da mu prilikom odabira narednog kluba novac neće biti najvažniji.

“Ako me pitate za novac, verujte mi, to je sada najmanje bitno. Želim da sačuvam status reprezentativca, a to je jedino moguće ukoliko dobijem minutažu. Budućnost je već godinama u vrhu regionalnog takmičenja. Takođe, odigrali su sjajno u Evrokupu, izborili su plasman u narednu fazu što je još jedan motiv više. Ipak, kao što sam rekao, još nisam doneo odluku”, naglasio je Anđušić.

Mladi bek invididualno trenira dok ne pronađe novi klub i ističe da je zahvalan zbog vremena koje je proveo u Partizanu.

“Profesionalna karijera zna nekad da bude nepredvidiva. Još jednom od srca hvala Partizanu na nezaboravnih godinu i po u ‘crno-belom' dresu i sportskom direktoru Draganu Todoriću”, rekao je Anđušić.

2024 © - Vesti online