Subota 29.12.2012.
18:09
Telegraf

Demolirao policijski auto sekirom, policajci mu pucali u glavu!

Mladić je pucao iz pištolja, pretio sekirom, maltretirao rodbinu...: Pripadnik Interventne jedinice ispalio je metak upozorenja u vazduh, a zatim dva projektila mladiću u glavu
 

Prethodno je Ranković pucao iz pištolja, pretio sekirom, narušavao javni red i mir i maltretirao rodbinu. Prema saznanjima Telegrafa, na poziv uplašenih i uznemirenih ljudi na lice mesta došla je policijska patrola Barajeva, pošto je prethodno sekirom razbio automobil rođake koja je i pozvala policiju, Ranković je nasrnuo i na njihovo vozilo i demolirao ga, takođe sekirom.

Ubrzo je stigla i Interventna patrola. Više puta su zatražili od Rankovića da preda oružje i sekiru, ali se on oglušio o naređenja. Nastavio je da preti i nekoliko puta uperio je pištolj ka policajcima, u nameri da puca. Tada je pripadnik Interventne jedinice ispalio metak upozorenja u vazduh, a zatim dva projektila mladiću u glavu.

Protiv Rankovića postoji veći broj krivičnih prijava za drsko i siledžijsko ponašanje, razbojništva i teške krađe. Na lice mesta izašla je, pored ekipa za uviđaj i kontrola zakonitosti rada policije.

2024 © - Vesti online