Subota 29.12.2012.
08:00
Smedia

Bizarna životna pravila

Foto: Arhiva
 

A neki imaju pravila koja prate. Pogledajte pet možda malo neuobičajenih.

U ČEMU UŽIVATE? TO MORATE DA DOKUČITE!

Pronađite nešto u čemu ste dobri i u čemu uživate kad ste sasvim sami. Recimo u slučaju da završite na pustom ostrvu, u čemu biste tamo mogli da uživate? Radite nešto što će rezultirati osmehom na licu, bez obzira na raspoloženje.


NE VERUJTE OSOBI KOJA NIKAD NE JEDE DEZERT

Jedite dezert. Nije važno u kakvoj ste situaciji (osim ako se ne radi o lekarskoj naredbi). Nikad niste toliko zaposleni i u žurbi da ne biste mogli da pojedete ponuđeni slatkiš. Jer ako ste toliko rigorozni prema sebi, ko vama može da veruje i da se opusti pored vas? Isključivo odbijanje odnosno izbegavanje dezerta je bizarno i vredno podsmeha.

ZAMISLITE DA STE SUPER HEROJ

Super heroji su često nevidljivi, pa, zapravo, nema razloga za strah. Međutim, svako može i da deluje bez straha. Svakako, ne rađamo se sa supermoćima, ali to ne znači da ponekad ne možemo tako i da se ponašamo. Pravi heroj čini pravu stvar i kad je suočen sa strahom. Suočite se sa svojim strahovima!

SMEJTE SE SVEMU – POSEBNO SEBI!

Loše stvari događaju se svima. Nemojte biti cinični, nego uživajte u komičnim i zabavnim aspektima života. Vrlo često, jedina razlika između korena neke traume kojom se vaš psihijatar bakće pet godina i smešne priče koju prepričavate u društvu je vaša percepcija.

DRŽITE OČI NA NEBU

Žalosno je ako propuštate zalaske sunca. Čak i u najgorim danima izlasci i zalasci sunca mogu biti toliko spektakularni i potpuno vam promeniti raspoloženje, piše Magazin.

2024 © - Vesti online