Petak 28.12.2012.
14:07
Vestionline, Blic

Đoković: Iznenađen sam prikazanom igrom

Razbio - Novak Đoković

"Vrlo sam srećan zbog pobede i što sam ovde. Volim turnir u Abu Dabiju, eh kad bi se svi turniri igrali ovde (smeh). Iznenađen sam svojom igrom u prvom zvaničnom meču u novoj sezoni. Podloga je odlična, čestitam organizatorima na tome. Mi teniseri volimo da dolazimo ovde, da se zagrevamo za Australiju. Lepo je videti i toliko navijača na tribinama", rekao je Novak posle pobede nad Fererom 6:0, 6:3.

Nakon što je na srpskom jeziku rekao navijačima: "Hvala vam lepo na podršci", Đoković je istakao da mu je jako drago što je iz godine u godinu u Abu Dabiju sve veći broj srpskih zastava na tribinama.

Španac David Ferer posle meča je izjavio da je Novak dominirao, i da je bilo teško osvojiti više od tri gema protiv svetskog broja jedan.

"Najbolji je. Novak je prejak za mene. Ne leži mi, ne vredi. Šta god da uradim, ne ide. Pokušavao sam, ali ne mogu protiv njega. Sledeći put ću biti još agresivniji, ali da biste pobedili Đokovića, morate da igate najbolji tenis. Osvojio sam samo tri gema, a imao sam malo prilika za više", rekao je Ferer.

2024 © - Vesti online