Petak 28.12.2012.
11:03
Sponzorisani tekst

Dodeljene nagrade UEPS-a

Nagrađen: Veran Matić

Ove godine upravni odbor UEPS-a uveo je nove kategorije u skladu sa razvojem novih komunikaciskih kanala: Priznanje za PR i Digital u više podkategorija, što je značajno jer odražava vreme u kojem komuniciramo.


Najvažnija priznanja dobili su:

- Nagradu UEPS-a za životno delo prof. dr Srđanu Bogosavljeviću za sve ono što je tokom duge i uspešne karijere istraživača, eksperta za matematičku statistiku, multivarijantne i klaster analize, kao osnivaču i vođi nekoliko istraživačkih službi, agencija i laboratorija dao marketingu u najširem smislu reči.

- Priznanje Dragan Sakan - New Idea Veranu Matiću, za drugačije, inovativnije razmišljanje u oblasti komunikacija. Za ideje koje menjaju i unapređuju našu profesiju.


Grand prix dobila je kampanja ''Nevidljivi šampioni'', Paraolimpijskog komiteta Srbije. Agencije New Moment New Ideas Com.

Medju agencijama koje su osvojile najvise priznanja su:
- New Moment
- McCann Beograd
- Communis
- MMS Communicacions (Leo Burnett, Saatchi&Saatchi, Publicis)

Jedna od glavnih uloga UEPS-a je mnogostrano koordiniranje između oglašivača, agencija i medija Udruženje osnovano davne 1960. godine,danas je moderna asocijacija čiji je osnovni zadatak edukacija i obuka ljudi kojima je izbor marketinška komunikacija.

Kriterijum prilikom odabira najboljih, kako je saopštio UEPS, bila je inovativnost kreativne ideje i vrhunska tehnička izrada. Za više od pola veka postojanja ova asocijacija je organizovala mnoštvo stručnih skupova, prezentacija, seminara, kreativnih radionica i sl. Kao i svake godine, tako i ove, 26. decembra (na dan osnivanja UEPS-a) proslavlja se Dan Propagandista Srbije, gde se dodeljuju tradicionalna Priznanja za najbolju kampanju, najbolji tv spot, dizajn, print, izdavaštvo itd.

2024 © - Vesti online