Četvrtak 27.12.2012.
17:55
B92

Britni nabila rogove mužu i rodila dete njegovom bratu

Pevačica Britni Spirs već godinama skandalima potresa američku scenu
 

Skandalozna tvrdnja otkrivena je nakon što je Kristofer Federlajn podneo zahtev za zabranu prilaska Britni.

On je odlučio da se obrati sudu nakon što ga je pevačica kontinuirano ucenjivala i maltretirala kako je ne bi prijavio zbog nedavne krađe kreditne kartice.

Problematična Britni

Podsetimo da je Britni Spirs tokom braka sa Kevinom Federlajnom doživela oblik nervnog sloma, zbog čega se okrenula drogi i alkoholu. Sve je kulminiralo kada je pevačica samu se obrijala do glave.

Kako će se ova informacija odraziti na njeno mentalno zdravlje ostaje da se vidi. Karijera Britni Spirs je trenutno u usponu, mada joj fotografi prete da će objaviti slike sa njenih orgija.

Naime on tvrdi da mu je pevačica jednom prilikom, kada je došla po svoje sinove, ukrala kreditnu karticu sa koje je "očistila" 4.500$.

Kada joj se suprotstavio, zvezda ga je ismevala govorišvi da ima "mali penis".

Kristofer tvrdi da je spavao sa pevačicom za vreme njenog braka za Kevinom Federlajnom i da je on otac njenog sedmogodišnjeg sina Šona Prestona.

Svih ovih godina ona je koristila ovu tajnu kako bi zadobila moć nad njim.

"Ona je manijak i potpuno je van kontrole", naveo je Kristofer u spisima suda na Floridi – "Rekla mi je da joj je moj brat uništio život. Ucenjivala me je ako kažem policiji da mi je ukrala karticu da će reći celom svetu da sam ja, a ne Kevin, otac deteta. Priznajem da sam spavao sa Britni i da sam pravi otac, ali javnost to ne mora da zna".

Portparol pop pevačice još uvek nisu izdali saopštenje za javnost.

2024 © - Vesti online