Četvrtak 27.12.2012.
01:34
Blic

Saška iz "Prvog glasa": Plakala sam celu noć, žao mi je

Saška Janković: Nisam plakala zato što sam razočarana, već što je celoj priči došao kraj
 

Kada je u subotu uveče čula imena duelista, Saška je, priznaje, bila iznenađena.


- Nisam očekivala da u duelu završimo Mirna i ja. Bilo je izuzetno teško nadmetati se sa tako odličnim vokalom i pre svega bliskim prijateljem. Mirnu sam iza kamera zagrlila i čestitala joj, a kasnije smo sa koreografom, plesačima i ostalim takmičarima otišli da proslavimo njen uspeh u jednom beogradskom klubu - otkriva Saška.


Saška još nije videla porodicu. Ostala je u Beogradu, gde inače i živi, ali uskoro planira da ode u Smederevo.


- Čula sam se s tatom, prijateljima i momkom i svi me hvale, što mi mnogo znači. Smatram se bogatom osobom jer oko sebe imam toliko dragih ljudi, a naravno, srećna sam i zbog podrške fanova - kaže Saška.
 

Priznanje od Dženifer Hadson - najveća nagrada

A posebno priznanje Saški je stiglo od Dženifer Hadson čiju je pesmu "One Night Only" otpevala u duelu. Američka pevačica je putem Tvitera poručila Saški: "Odličan posao! " što joj je, kako kaže, najveća nagrada.

- I dalje ne znam kako je Dženifer Hadson čula za mene i moje pevanje. Njenu poruku sam ugledala oko pola pet ujutru i nisam mogla da verujem da se takva svetska zvezda uopšte obratila nekome iz Srbije - kaže bivša takmičarka.

Kako kaže, posebno joj je drago što je žiri pohvalio njene nastupe i okarakterisao je kao talentovanog pevača.


- Žiri je u subotu imao zaista težak zadatak i razumem zašto su bili besni na publiku. Ipak, i oni su svesni da na pravila glasanja ne mogu da utiču. Sve je to deo šoua koji će se jednog dana završiti, a najbitnije je ono što dolazi kasnije - napominje Saška.


Predsednik žirija Vlado Georgiev poručio je Saški putem Tvitera da su vrata njegovog studija za nju otvorena.


- Vladina ponuda me je obradovala. Nisam to bukvalno shvatila kao poziv na saradnju, ali volela bih da ga posetim u studiju i da zajedno otpevamo nešto. Bila bi mi čast da od njega, kao iskusnog kantautora, dobijem savet kako da plasiram svoju muziku. Takođe, kao veliki ljubitelj životinja, volela bih da upoznam i Vladinu mačku - šali se Saška Janković, koja je inače veliki ljubitelj životinja i ima dva psa i dva morska praseta.

2024 © - Vesti online