Sreda 26.12.2012.
14:25
Beta

"DS je opsednut URS-om"

 Oni su opsednuti nama : Vladimir Ilić

"DS ne prestaje da se obračunava sa nama, ni dan danas, kao bivši koalicioni partneri, i to mi već liči na opsednutost", rekao je Ilić novinarima u Skupštini Srbije.

Ilić je ocenio da o URS-u najbolje govore rezultati i ocenio da je URS u potpunosti ispunio očekivanja građana i svoja predizborna  obećanja.

"Sinoć smo se pitali da li su u DS-u analitičari ili političari i Stefanović nam je sada poručio da je analitičar. Bavi se procentima stranaka. Ja njega razumem, kao novi šef poslaničke grupe želi na neki način da se nametne svom partijskom šefu koji se takođe više bavi analitikom nego politikom", rekao je on.

On je izrazio uverenje da će URS na sledećim izborima udvostručiti rezultat i naveo da ne želi da špekuliše o procentima koje iznose drugi političari ili stranke.

Upitan da prokomentariše navode Stefanovića da je URS novi JUL iz devedesetih, Ilić je kazao da je to smešno i da je to rečeno u nedostatku argumenata DS da objasni šta sve nije uradio, odnosno šta su sve pogrešno uradili.

2024 © - Vesti online