Utorak 01.01.2013.
08:30
Vestionline

Top 10: Bizarne priče iz 2012. godine

1. Umro pošto je pobedio u takmičenju jedenja bubašvaba

Pobednik ovogodišnjeg bizarnog takmičenja u jedenju bubašvaba koje je održano u Floridi, SAD, preminuo je pošto je pojeo gomilu živih insekata i crva.

2. Mladić nije mogao da prestane da krade, pa je sam sebi odsekao ruke

Egipćanin Ali Afifi (27), koji nije mogao da prestane da krade uprkos tome što je osećao snažnu krivicu zbog toga što čini, dosetio se najradikalnijem mogućem rešenju i odsekao sebi obe ruke kako bi jednom zauvek rešio taj problem.

 

3. Majka ubila sinove, pa ih pojela

Jedna majka iz Tajlanda, koja je psihički bolesnik, prošle sedmice je zbog halucinacija ubila dva sina, skuvala ih i pojela, misleći da jede svinjentinu.
 

4. Skuvao i poslužio svoje genitalije

Japanski kuvar Mao Sugijama (22) nedavno je na jednom banketu skuvao i poslužio svoje genitalije. "Specijalitet" je probalo pet osoba, a cena je bila 250 dolara po porciji.

 

5. "Igra gušenja" - najmorbidnija "igra" američke dece

Istraživanje sprovedeno u američkoj državi Teksas je pokazalo da je svaki sedmi student barem jednom probao "igru" zvanu "The Choking Game" tj. igru gušenja.

6. Boji se da će je WC šolja progutati!

Dvadesetogodišnja Nej Dekino se boji da će je WC šolja progutati, pa zboh njenog bizarnog straha svaki put kad ide u toalet neko drugi mora da pušta vodu umesto nje.

 

7. Oženio mrtvu verenicu?

Dvadesetosmogodišnji Tajlanđanin oženio se mrtvom devojkom koja je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći samo dan pre venčanja.

 

8. Ukrali mu penis dok je spavao

Fei Lin (41) ostao je bez penisa dok je spavao, saopštili su izvori iz policije na istoku Kine, a pretpostavlja se da su kradljivci zapravo ljubavnici nekoliko žena sa kojima je nesrećni čovek održavao “bliske veze”.

9. Kinez prodaje noge za 60.000 dolara!

U Kineskom gradiću Guangžou osvanula je nesvakidašnja prodaja nasred ulice. Naime, Čeng Šaoning (50) prodaje svoje noge za 60.000 dolara!


10. Norvežani silovali most uz "srpsku" muziku

Nesrećni most je mogao samo da bespomoćno leži dok je 11 potpuno golih Norvežana ispunjavalo svoje seksualne fantazije na njemu.

2024 © - Vesti online