Utorak 25.12.2012.
18:54
Beta

Butulija: Marjanović želi da ugasi Crvenu zvezdu

Marjanovićeva samovolja gasi RK Crvena zvezda - Igor Butulija

Direktor rukometne Super lige oduzeo je danas još dva boda (ukupno četiri) Crvenoj zvezdi zbog neizmirenih dugovanja prema igračima u iznosu od 20.000 evra.

Butulija je objasnio da je Marjanović iskoristio parlamentarne izbore u državi kako bi "na brzinu" sazvao Vanrednu skupsstinu Rukometnog saveza Srbije i smenio određene ljude.

"Za direktora lige postavio je člana UO Partizana, predsednik Zajednice prvoligaša je takođe član UO Partizana, a smenio je i predsednika sudijske organizacije. Generalni sekretar je igrao 20 godina u Partizanu, ali on nema nikakve veze sa ovom pričom, jer radi časno i odgovorno posao", rekao je Butulija agenciji Beta.

On je dodao da kada je govorio ljudima koji treba da daju Crvenoj zvezdi novac, da će im oduzeti bodovi, oni nisu verovali.

"To se ne događa u drugim sportovima, ne događa se u državi u kojoj je opšta ekonomska kriza", zaključio je Butulija i dodao: "Jasno je da taj čovek može da radi šta hoće. Kako bi se bilo ko osećao na mojem mestu, da mora da se bori protiv nečije samovolje?".

Marjanović je ranije bio predsednik rukometnog kluba Partizana, sada je član Upravnog odbora, ali i član UO Sportskog društva "crno-belih".

2019 © - Vesti online