Ponedeljak 24.12.2012.
12:40
Alo

Maja u vezi s bogatim Rusom?

Ušla u biznis vode: Maja Nikolić zapostavila muziku
 

"Maja i jedan bogati biznismen iz Rusije, čije vam ime stvarno ne mogu reći, u ljubavnoj su vezi. Kako je on veoma uticajan, a poznaje i mnoga velika imena u našoj zemlji, i Maja je ušla u taj krug. Tako ju je upoznao s nekim političarima, a uveo ju je i u svet biznisa, rekao je izvor beogradskog lista Alo.

Pročitajte još:

* Maja Nikolić lažni izaslanik Vlade!

* SNS pere ruke od Maje Nikolić

Zato je Maja i postala jedan od članova delegacije firme "Komandante", koja zastupa rusku firmu "Metrovagonmaš", te se pojavila na sastanku s doskorašnjim direktorom "Železnica Srbije" Milovanom Markovićem, koji je nekoliko dana posle njihovog susreta i smenjen s mesta direktora.

Njoj se novo društvo veoma dopada, pa je pevanje zapostavila, što joj ne pada teško, jer u poslednje vreme od svog glasa i nije zarađivala koliko bi želela", izjavio je za Alo izvor blizak Maji Nikolić koja je pažnju privukla i skorašnjim pojavljivanjem na prijemu koje je Ministarstvo odbrane priredilo u Domu garde, kada je uspela da se rukuje s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.


Ukoliko u Majinoj vezi s još uvek anonimnim Rusom baš toliko cvetaju ruže, jasno nam je zašto ju je upoznao sa svojim prijateljima, samo ne znamo zašto je ne podrži u javnosti, a ne da sama tumara po prijemima koji se priređuju za visoke zvanice?!

2024 © - Vesti online