Nedelja 23.12.2012.
16:43
Vestionline, zurnal.rs

Rnić povređen, Manojlović ima problem sa srcem

Problemi sa povredama - Veselin Vuković

"Sa Rnićem je vrlo komplikovana situacija, jer izgleda da je naprsla neka kost u peti. On sutra ide na magnetnu rezonancu, a u utorak stiže u Srbiju i tada ćemo znati sve preciznije. Prve prognoze su da takva povreda zahteva između 10 i 20 dana pauze. Sačekaćemo i Manojlovića da obavi sve preglede, slučajno mu je otkriven neki problem sa srcem i kada su takve stvari u pitanju moramo da budemo potpuno sigurni da je sve uredu", kaže selektor Vuković.


Upravo su i Momir Rnić i Nikola Manojlović zbog povreda propustili kvalifikacione mečeve protiv Rusa i Bosanaca.

"Videćemo kada se okupimo. Igrače iz Nemačke, Ilića, Vučkovića, Šešuma i Vujina čekamo tek za drugi meč u Mađarskoj 30. decembra. Gajić nije dugo bio kod kuće, pa smo se dogovorili da dođe u ponedeljak na trening, pošto ćemo imati Stanića za nekoliko treninga, ali njega nećemo voditi u Mađarsku", dodaje selektor.


Prema rečima selektora Vukovića reprezentativci će u Rumi odraditi šest treninga, a u četvrtak ujutru kreću put Mađarske gde ih očekuju dve provere prvo protiv Rumuna 28. decembra u Balatofiredu (18), potom dva dana kasnije u Vespremu (12) ukrštaju koplja sa domaćinom, četvrtoplasiranom sa OI u Londonu.

Posle toga Vuković će pulenima dati slobodno do 1. januara, kada je zakazao okupljanje u Staroj Pazovi u 18 časova, a u prvim danima nove godine očekuju ih još dva test meča, prvo 5. januara u Nišu sa Makedonijom (19h), a na Badnji dan u Vrnjačkoj Banji protivnik će biti selekcija Egipta u 15 časova.

2024 © - Vesti online