Nedelja 23.12.2012.
14:33
Vestionline, B92

FK Partizan: Niko nije čestitao Vokriju

"Niko od čelnika FK Partizan nije čestitao Fadilju Vokriju, kako je on izjavio za hrvatski 'Maks Sport'. Partizan podržava i sprovodi odluke Fudbalskog saveza Srbije u potpunosti. Svi u srpskom fudbalu imaju jedinsten stav po tom pitanju", preneo je stav Partizana portparol kluba Nenad Danilović.

Iz Partizana je za B92 naglašeno da niko iz kluba nije uopšte u kontaktu sa Fadiljom Vokrijem, koji se, prema njihovim rečima, "nije pozdravio ni komunicirao ni sa jednim predstavnikom FK Partizan prilikom gostovanja makedonskoj Škendiji u kvalifikacijama za Ligu šampiona prošle sezone, iako je Vokri boravio u Skoplju i prisustvovao tom meču".

Vokri je hrvatskom mediju rekao da su mu pored čelnika Partizana čestitali i mnoge fudbalske legende iz Srbije.

“Mnogo mojih bivših saigrača, čelnici Partizana, kao i mnogobrojne fudbalske legende su mi čestitali, ali i zamolili da to ostane tajna kako se na njih ne bi podigla hajka u Srbiji”, kazao je Vokri.

Izvršni komitet Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) na sastanku u Tokiju odobrio je fudbalerima sa Kosova da igraju prijateljske utakmice, ali "samo u konkurenciji mladih selekcija, klubova, amaterskih i ženskih ekipe".

Fudbalski savez Srbije (FSS) na sednici Izvršnog odbora objavio je da će Kosovo moći da igra prijateljske utakmice samo uz saglasnost tog tela.

2024 © - Vesti online