Nedelja 23.12.2012.
10:35
Vestionline, B92

Đuričićev gol i asistencija, Tadić dva gola namestio

Sjajan pogodak Filipa Đuričića

Herenven je savladao Vitese sa 2:1, a Đuričić je potigao vodeći pogodak, da bi potom asistirao Finbogasonu u 50. minutu utakmice za pobedu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Olimpijakosa i Radničkog iz Obrenovca postigao je efektan pogotka u 30. minutu, kada je posle dodavanja Finbogasona prvo okrenuo odbrambenog igrača Vitesea Kašiju, zatim prošao pored još dvojice igrača i prelepo prebacio loptu preko golmana Velthajzena.

Ovo je bio četvrti pogodak 20-godišnjeg napadača u Erediviziji, a pre samo tri dana postigao je gol u meču Kupa Holandije sa Fejnordom za produžetke, koji je Herenven na kraju izgubio posle penal serije.

Srpski reprezentativac u dresu Tventea Dušan Tadić bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu njegovog tima na gostovanju u Alkmaru rezultatom 0:3.

Posle tvrdih 45 minuta, Tadić je počeo da razigrava saigrače, koji su na pravi način reagovali i doneli Tventeu visoku pobedu. Najpre je ostavio loptu kao na tacni Naseru Čadliju u 47. minutu, koji je snažnim i preciznim udarcem po zemlji doneo vođstvo od 1:0, a onda je asistirao i kod pogotka Kastanjosa u 75. minutu.

2024 © - Vesti online