Nedelja 23.12.2012.
08:00
Intimna Medicina

Saveti za seksualno (ne)iskusne muškarce

Da ne bude posle: "Hmmm, šta ovo bi?!"
 

Neki muškarci zagovaraju teoriju da je seks namenjen njenom užitku. Njegov užitak se podrazumeva i nekako dolazi sam od sebe. Osim toga, muškarci su jednostavniji, imaju manje erogenih zona i pravo uživanje je samo orgazam, koji je kratak i intenzivan.

Mnogi muškarci ne bi se složili s ovim, iako je grubo govoreći to istina. Bitan užitak, koji muškarci doživljavaju u seksu je učestvovanje u njenom uživanju. Ali zašto to mora da bude tako komplikovano.

Mnogi ljudi, kao što je pokazala mala anketa, o seksu uče od prijatelja, koji su sigurno svi odlični ljubavnici i sve znaju. Uvek sve znaju dok su u muškom društvu i samo uz pomoć alkohola. Kratki saveti, kojima pomažu svima su često i ispravni, ali ponekad je teže nešto izvesti, nego reći. Pogledajmo nekoliko trikova i saveta, od kojih ćemo svakom dati kratak komentar.

"Duni joj u uvo...." - To je klasičan savet, koji u praksi vrlo brzo ode u pogrešnom pravcu. Uši su naime vrlo osetljive i prejako duvanje može jako da joj zasmeta. Ako istovremeno ispuštate i zvuke, sigurno ćete pokvariti užitak svojoj izabranici. S obzirom da najlakše učimo iz prakse, uzmite fen za kosu i prislonite ga na uvo. Uključite ga i pokušajte da masturbirate. Mislimo da je slika jasna.

Duvanje u žensko uvo mora biti izvedeno nežno, samo toplim dahom i ne direktno u ušnu školjku. Možda će joj se svideti, iako ne deluje isto na sve.

"Uhvati je za grudi... to sve vole" - Ženama je vrlo prijatan dodir po grudima, iako muškarci to shvataju potpuno pogrešno. Ne radi se tu o grabljenju i stiskanju, nego o milovanju. Posebno mlade devojke (dok im rastu grudi) i žene pred menstruaciju su izuzetno osetljive na dodir. Zato ih ne gnječite kao testo. Ne tresite ih i ne dobacujte se s njima tamo - vamo. Prema njima se ponašajte uvek sa jednom mišlju u glavi. Tu će se hraniti moje dete. Pokušajte to na trenutak da zamislite, i više nikada nećete grabiti ženske grudi kao podivljale zveri.

"Samo sam joj ruku stavio u gaćice i već je bila vlažna..." - To samo može da znači kako je svako ko ovako nešto izjavljuje zamenio uzrok i posledicu. Devojka je već bila vlažna, jer je verovatno već bila vrlo uzbuđena i želela seks, a ruka nije imala ništa s tim.

Gurnuti ruku kroz do pola otkopčane pantalone, posebno farmerke, svakako nije najprijatnija stvar za devojku. Veliko majstorstvo je potrebno da biste u tom položaju išta mogli da uradite. Ako ona u tom trenutku jako želi seks, onda bolje i to nego ništa, ali iz nijednog drugog razloga nemojte svlačiti do pola njene pantalone. Osim toga da ćete joj rastegliti donji veš, da će joj se tangice uvući u guzu, da ćete slučajno iščupati pokoju stidnu dlaku i da će vam prsti lepo mirisati, nećete postići ništa značajno.

Potražite primeren prostor, nežno joj pomozite da svuče pantalone i tek tada započnite sa igricama prstima. Žene uglavnom vole slobodu tokom seksa.

Muškarcima je dovoljno da otvore šlic, izvade ga i to je to. Žene tesna odeća stiska ne samo fizički već i mentalno. Ako niste imali dovoljno vremena da je svučete i pri tome joj pomognete, to govori o vašoj nestrpljivosti i vašoj suštinskoj potrebi - vašem zadovoljenju. One se tada osećaju iskorišćeno, a taj osećaj je za ženu nešto najgore i nije nimalo seksi, piše Intimate Medicine.

2024 © - Vesti online