Subota 22.12.2012.
13:22
Beta

Džaja preuzeo funkciju i predložio Upravu

Novi predsednik kluba Dragan Džajić predložio novi Upravni odbor

Novi Upravni odbor Crvene zvezde čine Nebojša Čović, Ivan Tončev, Slaviša Kokeza, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Miodrag Lemajić, Slobodan Babić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Mirko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

Potpredsednici Upravnog odbora su Nebojša Čović koji je i predsednik KK Crvena zvezda i predsednik FNP Grupe, zatim Ivica Tončev koji je specijalni savetnik premijera Srbije za nacionalnu bezbednost, i privatni preduzetnik Slaviša Kokeza.

Član Upravnog odbora u Odboru za hitna pitanja biće Branko Radujko. Generalni sekretar kluba je Miodrag Zečević, a njegov zamenik Stefan Pantović.

Zoran Stojadinović je, kao što se i očekivalo, postao novi sportski direktor kluba.

Sve njih predložio je novi predsednik kluba Dragan Džajić, a Skupština je taj predlog jednoglasno prihvatila. Skupštini je prisustvovalo 106 od 149 članova.

Džajić izjavio je danas da je taj fudbalski klub najviše naučio u poslednjih desetak godina, jer je prvi put u istoriji doživeo i shvatio šta znači biti pobeđen.

"Zvezda je poslednjih desetak godina najviše naučila jer je prvi put u istoriji doživela i shvatila šta znači biti pobeđen. Ona je do tada samo znala kako se pobeđuje. U svom trajanju znali smo odolevati svim burama i braniti se od nedobronamernih ljudi", rekao je Džajić i dodao da je spreman da svo svoje znanje i umeće stavi u funkciju Zvezde.

"Biću posvećen budućnosti Zvezde, a ako budemo jedinstveni, ne baš blistava sadašnjost otići će brže nego što je došla. Ako očekujete da obećam evropsku Zvezdu za pola godine, ostaćete uskraćeni. Ne zato što ne verujem i ne želim Evropu u Beogradu. Ja sam se i latio posla znajući šta me čeka u budućnosti, da mi najlepši snovi postanu realnost. Ja sam spreman da svo znanje i umeće stavim u funkciju Zvezde", kazao je Džajić.

Od odlaska prošlog predsednika Vladana Lukića, Zvezdu je vodila Radna grupa na čelu sa Džajićem.

"U periodu od ulaska Radne grupe napravljen je presek i on će biti plan za promenu strukture prihoda i rashoda i promenu petogodišnjeg plana razvoja kluba. To znači izradu koncepcije stručnog programa rada sa svim selekcijama. Izrada pedagoškog plana suštinsko je pitanje razvoja kluba", rekao je Džajić.

On je istakao da Zvezda mora da čuva sve što je veliko i vredno.

"Zvezda mora da čuva sve što je veliko i vredno. Dužni smo da okupimo sve čije srce kuca za crveno-belu boju", istakao je Džajić.

2024 © - Vesti online