Petak 21.12.2012.
15:02
Vestionline, novosti.rs

Milan i Siti zainteresovani za Mijailovića

Na meti velikana - Srđan Mijailović

Reprezentativni vezista se nije preko noći našao na meti dva velika kluba, oni ga prate već šest meseci i čekaju samo da se uspostavi nova uprava u Ljutice Bogdana kako bi napravili i konkretne poteze.

Italijanski “kalčomerkato” tvrdi da je Mijailović deo projekta podmlađivanja Milana na kome insistira lično gazda Silvio Berluskoni. Prema izvorima iz Italije, predstavnici Milana trebalo bi u ponedeljak da se pojave na “Marakani” na prvom oficijalnom razgovoru sa predsednikom Draganom Džajićem i sportskim direktorom Zoranom Stojadinovićem.


Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini odavno se upoznao sa kvalitetima zadnjeg veznog sa “Marakane” i nije sporno da mu je u dugoročnim planovima jer na toj poziciji ima samo Jaju Turea i Havija Garsiju. S obzirom na to da je došlo do promene sportskog direktora, Španac Begiristajn je ponovo skenirao Mijailovića i složio se sa Manćinijevom ocenom.

Mijailovića ugovor sa Crvenom zvezdom veže do 2015. godine, ali ima klauzulu za raskid ugovora od dva miliona evra što je sitnica za klubove poput Milana i Mančestera. Posle ovih vesti, postaje jasnije da će mladi vezista verovatno prvi napustiti “Marakanu” ove zime.

Prosinečki čeka u zasedi


Uprkos interesovanju Milana i Mančester Sitija i italijanska Fiorentina, turski Kajzeri neće tako lako odustati od Mijailovića. “Ljubičasti” su planirali početkom januara da pošalju zvaničnu ponudu, dok je trener Kajserija Robert Prosinečki izjavio da će prvo završiti meč u nedelju, pa onda sa upravom razgovarati o pojačanjima, odnosno Mijailoviću.

2024 © - Vesti online