Petak 21.12.2012.
09:24
Večernje novosti

Kristijanu Goluboviću pojačano obezbeđenje

Aleksandar Kristijan Golubović
 

Golubović je u Palatu pravde doveden iz Centralnog zatvora u kome se nalazi skoro dve godine. Prema nezvaničnim informacijama, zbog sumnje da je planirao da iskoristi dovođenje u zgradu suda u Savskoj ulici da bi pobegao, bilo je pojačano obezbeđenje.

U prilog ovome išla je i činjenica da je za razliku od ranijih suđenja, u četvrtak, pored pripadnika sudske i zatvorske straže u sudnici sedelo i nekoliko policajaca u civilu.

Golubović je u četvrtak rekao da je „suđenje farsa i da navodi tužilaštva nisu tačni“. Tvrdio je da mu je sve namešteno, ističući da je znao da je na "merama“ policije, od momenta kad je izašao iz zatvora u kojem je bio zbog iznude.

- To sam znao jer tetka moje bivše supruge radi u BIA - kazao je Golubović.

- Ona me je upozorila da pazim šta radim i pričam. Ni sam ne znam koliko su me puta zaustavili iz Inetrventne jedinice da me pretresaju. Skidali su me do donjeg veša, pretresali auto i nikada ništa nisu pronašli.

U prilog tvrdnji da se nikada nije bavio preprodajom droge, Kristijan je dodao da je "finansijskom istragom dokazano da nema pas za šta da ga ujede".

2024 © - Vesti online