Četvrtak 20.12.2012.
23:35
Vestionline

Novak: Ni smak sveta nas ne može razdvojiti

Nedostaje mi reprezentacija - Novak Đoković

Novak se izvinio fanovima na kašnjenju, a onda je u šali rekao da je najverovatnije predstojeći smak sveta uticao na tehničke probleme.

"Ni smak sveta ne može da nas zaustavi da budemo zajedno! Nadam se da ćete svi preživeti sutrašnji dan. Ja ne verujem u smak sveta, mislim da je to je sve medijska propaganda, ali, naravno svako ima pravo da veruje u šta želi", kaže Nole.

"Plan mi je da igram Dejvis kup sledeće godine. Volim da igram za reprezentaciu, ali u poslednje dve godine nisam imao mnogo prilika za to i baš mi je nedostajalo. U kontaktu sam sa ostalim igračima, svi imaju veliku želju da se ponovo okupimo. Optimista sam da ćemo to učiniti već u februaru, protiv Belgije“, rekao je Đoković.

Neke navijače iz Argentine interesovalo je kakav je osećaj kada igra protiv nekog od svojih prijatelja.

"Nije lako. Pokušavate da budete profesionalac i ostanete fokusirani jer to isto pokušava i vaš prijatelj koji je sa druge strane mreže. Iako van terena delite mnogo toga, na terenu je drugačije i mislite samo na pobedu“, naglasio je Đoković.

Srpski teniser je, takođe, rekao da se raduje egzibicionom turniru u Abu Dabiju na kojem će igrati od 27. do 29. decembra i da će Novu godinu dočekati sa Anom Ivanović, pošto će tada biti zajedno u Pertu, na Hopman kupu.

2024 © - Vesti online