Četvrtak 20.12.2012.
15:03
Vestionline, zurnal.rs

Stojković: Spreman sam za Hrvatsku!

Slomio ključnu kost - Vladimir Stojković

"Skroz sam ozdravio, čak sam mogao da se vratim na teren u finišu jeseni, ali nije bilo potrebe za rizikom u poslednje tri utakmice. Nekoliko sedmica sam trenirao u Sportskom centru, nisam osećao nikakve probleme", kazao je Stojković za Žurnal.

Golman crno-belih je početkom oktobra polomio ključnu kost kad je na njega naleteo napadač Javora Ifeani Onjilo, usledio je period oporavka, da bi sredinom novembra Stojković izašao na teren "Zemunela”.

"Još na prvom treningu posle povrede počeo sam da se bacam u levo. Lekari su mi preporučili samo da trčim, ali nisam mogao da izdržim, pa sam se okušao u paradama. Kažu da je kost čvršća kad zaraste, sad u njoj ima više kalcijuma nego pre. Ništa me ne boli, nema ni straha, toliko sam spreman da mogu da skačem i iz aviona, ako je potrebno", rekao je Stojković.


Selektor Srbije Siniša Mihajlović vratio je u septembru Stojkovića u reprezentaciju i ostaje da se vidi da li će golman crno-belih uspeti da se nađe na spisku za odlučujući meč "orlova" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 22. marta protiv Hrvatske u Zagrebu.


"Volim takve utakmice, zato i sad kažem: spreman sam za Hrvatsku", dodao je Stojković.

2024 © - Vesti online