Ponedeljak 08.02.2010.
22:33
Vestionline

Pokret protiv Dana zaljubljenih

Konačno se neko setio...

Jedan od prvih je Njujork, gde će već u četvrtak, 11. februara, u ranim jutarnjim satima jednom klubu biti održana promocija CD-a "Anti-Valentine's Masquerade", dok će iste večeri u jednoj bruklinskoj knjižari biti održano veče čitanja poezije protiv Dana zaljubljenih.

Brojne zabave za samce održavaće se širom Njujorka tokom celog vikenda. Mnogi Njujorčani će verojatno naći svoje partnere na nekima od tih zabava pa će možda nedelju i Dan zaljubljenih dočekati na klasičan način.

Takođe, brojni klubovi najavljuju da tokom vikenda neće dopustiti ulazak parovima kako bi što lakše spojili brojne samce. Tako će "Village Pourhouse" ženama poklanjati ružu sa srcem, a muškarcima brojeve.

Jedan restoran će noć uoči Dana zaljubljenih na ulazu deliti karte za igranje pa će osoba koja nađe svoj kartaški par dobiti besplatno piće.

Razni "speed dating eventi", toliko popularni u Velikoj jabuci, biće posebno traženi tokom nastupajućeg vikenda.

Nakon svakog od njih održava se zabava kako bi se potencijalni parovi što bolje upoznali i zbližili, a organiziovaće se brojne nagradne igre i zdravice šampanjcem.
 

Za one koji su manje željni pronalaženja novog partnera i još se žele osvetiti bivšima, organizovana je zabava pod nazivom "Ex-orcism".

Posetioci samo treba da donesu sliku svog bivšeg ili bivše i zalepe je na ploču gde će je gađati. Onaj ko pogodi tačno u oči, dobija besplatno pivo.

Jedan od zanimljivijih događaja, na sam Dan zaljubljenih biće "14th annual Vampire Ball od New York Anti-Valentine's Day party" za koji se posebno naglašava da nije za fanove "Sumraka".

Svi gosti moraju imati kostim, a najmaštovitiji će biti nagrađeni. Na pzabavi će biti brojni nastupi, a prisutni će moći da se pozdravljaju ugrizima za vrat. Sve će, naravno, završiti pre izlaska sunca.

U Srbiji još uvek, na žalost, ovakvih akcija nema.

2024 © - Vesti online