Ponedeljak 17.12.2012.
15:42
Vestionline

"Koliko koštaju usluge Čedomira Jovanovića?"

SNS konstatuje da je Mišković ponovo progovorio direktno iz usta LDP-a: Da li su funkcioneri LDP-a dobili zadatak šta u kom trenutku treba da kažu i urade?
 

- Srpska napredna stranka predloge LDP-a vidi samo kao bedni pokušaj zamene teza, maskaradu, providnu i otužnu odbranu njihovog stranačkog tajkuna i finansijera Miroslava Miškovića. Jedino nesporno u vezi s družinom LDP-a jeste da je njihov lider Čedomir Jovanović istinski simbol korupcije, sprege politike i biznisa, i svega nezdravog u Srbiji? On je biznismen koji veoma lako i brzo menja svoje stavove, a dosledan ostaje jedino u pohlepi i mahnitoj želji za bogaćenjem, piše na sajtu Srpske napredne stranke gde pozivaju Miškovićevog advokata i prof. dr ekonomskih nauka Čedomira Jovanovića da "održi predavanje vlasnicima i direktorima svih malih i srednjih preduzeća na temu kako se postaje uspešan biznismen u Srbiji, da im izloži svoj biznis plan da bi i njihove firme poslovale jedanko profitabilno kao njegova 'Fidelinka' ".


Srpski naprednjaci očekuju da Čedomir Jovanović objasni kako je, kao "eminentni" srpski dramaturg "do vrha napunio svoju kasicu na tako zakonit i transparentan način".

"Vučiću, reci koji političari su dobili novac od Miškovića"

- Podsećamo ga da narod nije bio u amneziji 12 godina, da građani Srbije i te kako znaju ko nas je pljačkao i zašto smo dovedeni do prosjačkog štapa. Nije potrebno da nam otvaraju oči funkcioneri LDP-a, koje je Jovanović isturio u prvi plan na konferenciji za novinare, a koji stoje iza tog beskrupuloznog čoveka čije ponašanje je uslovljeno cenovnikom njegovih političkih usluga. Dokle god nas takvi profili ličnosti ne podržavaju u borbi protiv korupcije i kriminala, znamo da jesmo na pravom putu, kažu iz Službe za informisanje Srpske napredne stranke, koja traži od nadležnih državnih organa da što pre izađu u javnost sa informacijama koga je to sve finansirao Miroslav Mišković.

2024 © - Vesti online