Ponedeljak 17.12.2012.
13:57
Blic

Dečak zbog koga je Bosiljčić menjao odluku

Igor pevao omiljenu pesmu svojih roditelja
 

Kada je izašao na scenu i rekao da će pred žirijem izvesti "Nije htjela" od Kemala Montena jer je to omiljena pesma njegovih roditelja, 13-godišnji Igor je već osvojio simpatije publike u Narodnom pozorištu. Međutim, nisu svi u žiriju bili sigurni da je Igor dovoljno dobar da bi prošao dalje.

Ivan Tasovac je smatrao da će se Igorov glas tek menjati i razvijati, te da zbog toga treba da sačeka još malo s prijavljivanjem u emisije tog tipa, a Ivan Bosiljčić se složio s tim. Dok je Igor skrušeno napuštao scenu, Bosiljčića je već počela da grize savest.

"Kad sam završio s pesmom, Bosiljčić mi je delovao oduševljeno i zato sam se šokirao kad mi je dao 'ne' jer sam se najviše plašio Tasovca, a ne njega", priseća se Igor.

Kako nije prestajao da misli na dečaka, Bosiljčić je odlučio da promeni svoju odluku i Igor je ponovo pozvan na scenu, gde je glumac ispravio grešku, izvinio mu se i čestitao prolazak u dalji nastavak takmičenja.

"Prvo sam bio jako tužan jer sam očekivao prolazak, razočarao sam se u sebe. Ali kada su me vratili, osećao sam se savršeno, kao da sam osvojio ceo svet", priznaje Igor.

2024 © - Vesti online