Subota 15.12.2012.
19:24
Beta

"Zašto je Jovanović promenio stav prema Miškoviću?"

SNS: Zašto je "istaknuti biznismen Jovanović" pre nekoliko godina bio najoštriji kritičar Miškovića, a nekoliko meseci kasnije njegov najveći pobornik?
 

"Tražimo da se provere i činjenice zašto je "istaknuti biznismen Jovanović" pre nekoliko godina bio najoštriji kritičar Miškovića, a nekoliko meseci kasnije njegov najveći pobornik", navodi se u soapštenju SNS.

Srpska napredna stranka zahtevala je od nadležnih organa da se svi ti slučajevi ispitaju i u najkraćem mogućem roku obavesti javnost o rezultatima.

Šef poslaničke grupe Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović pozvao je potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da javno kaže imena političara koji su navodno dobijali novac od vlasnika "Delte" Miroslava Miškovića.

"Koga sada štiti kada insinuira o političarima koji su primali (novac) od Miškovića, a pritom ne želi da izgovori njihova imena. Mi insistiramo na sistemskoj borbi protiv korupcije", rekao je Jovanović novinarima u Skupštini Srbije povodom izjave Vučića da su pojedinci primali od Miškovića mesečno od 30.000 do 50.000 evra.

2024 © - Vesti online