Subota 15.12.2012.
14:38
Blic

"Dačić ne može da propadne, zna 200 pesama"

Dačić na snimanju Palminog govogodišnjeg programa
 

"Ivica Dačić nije pevač. Ivica Dačić je najbolji ministar policije, a pevaće, ja sam mu rekao, kad ode u penziju. On ne može nikada da propadne! Zna preko 200 pesama da ne čita. Kad ne bude više predsednik Vlade, može da peva", rekao je Palma za "Blic".

Kaže da ne voli kada vidi da vlast promeni ljude. "Dačić treba da bude običan čovek, ono što i jeste. Bili smo nedavno na jednoj svadbi, bilo je 400 gostiju i ja sam mu rekao da peva. On kaže: 'Nemoj, vidiš da me kritikuju'. Ja kažem: 'Ko te kritikuje?! Ima da pevaš da vide ljudi da si ti običan čovek'". I, pevao je.

Marković je istakao da će u Jagodini za doček nove 2013. na trgu biti muzike, kao i da će podeliti 200 dukata svima onima koji će te noći raditi: policajcima, lekarima, vatrogascima… On će, pak, najluđu noć provesti na Kopaoniku, kao i ranijih godina.

"Za Novu godinu sam 17 godina na Kopaoniku. Ali šta je poenta? Kad se promeni vlast u Srbiji, onda se menja i struktura gostiju. Jedino ja i još nekoliko nas, Kole, Todor i još neki, smo stalni. A ovi koji dođu na vlast, oni postanu neki novi gosti hotela Grand", kaže Palma.

2024 © - Vesti online