Petak 14.12.2012.
12:56
Vesti

Đurđić: Ostvario sam san

"U dobrim sam rukama" - Nikola Đurđić

Dve strane obavezale su se na saradnju do leta 2016. godine, a nemački tim će norveškom Haugesundu na ime obeštećenja uplatiti preko milion evra. 

"Dolazim u odličnu sredinu. Dobio sam fantastične uslove koje jednostavno nisam mogao da odbijem. Bio sam prvi pik trenera Buskensa, što može samo da znači da ću imati veliku minutažu i puno poverenje. Upoznao sam ljude iz Grojter Firta i mogu samo da kažem da ću biti u dobrim rukama", kaže 26-godišnji Nikola Đurđić.


Grojter je trenutno poslednjeplasirani tim Bundeslige, ali nikako nije bez velikih sportskih ambicija.

"Iako dolazim u klub koji se trenutno nalazi na dnu tabele, veoma dobro znam šta radim i ubeđen sam da je ovo najbolji potez za mene. Dolazak u Bundesligu je za mene ostvarenje sna", tvrdi Đurđić.


Đurđić je fudbalsku karijeru počeo u pirotskom Radničkom. Kasnije je igrao za Voždovac, norveški Haugesund i švedski Helsingborg gde je za nešto više od tri meseca postigao čak 14 golova.

Odlične igre preporučile su ga i selektoru Siniši Mihajloviću, koji je najavio da će ga pozvati u reprezentaciju za prvi naredni meč "orlova", u februaru sledeće godine.

2024 © - Vesti online