Četvrtak 13.12.2012.
21:51
24 sata

Ovo su najbolje reklame u Srbiji (VIDEO)

Gledaoci će izabrati najbolju reklamu u 2012. godini
 

Glasanje je počelo 26. novembra i sa liste od 30, publika je odabrala deset omiljenih koje ulaze u trku da osvoje i titulu najbolje.


U šestočasovnom programu 22. decembra od 20.30 sati naći će se i više od 300 najnovijih, najkreativnijih i najzanimljivijih reklama iz 50 zemalja, a koje i ove godine pristižu iz najčuvenije reklamoteke Žan Mari Burskoa.


Tema 13. beogradske Noći Reklamoždera je "Midnight Madness". U pitanju je svetski spektakl - miks košarke, uličnog basketa, muzike i zakucavanja, koji će 22. decembra biti prvi put predstavljen u Srbiji.


Publiku očekuju mnoga iznenađenja, nagradne, a najsrećnijeg rekolamoždera i put u Rim. Na početku večeri biće uručeno i nekoliko priznanja, kao što su "Brend Srbija" za promociju zemlje u svetu i "Grand Slam" nagrada za izuzetan doprinos u razvoju srpskog i regionalnog advertajzinga i ona će ove godine biti dodeljena Srđanu Šaperu.


Ulaznice po ceni od 700 dinara mogu se kupiti na blagajnama Sava centra, Doma omladine, Doma sindikata ili info pultu u TC "Ušće"

2024 © - Vesti online