Četvrtak 13.12.2012.
20:29
Radio 021

Georgiev plaća da peva za Novu godinu u NS

Gerogiev iz inata peva besplatno

Vlado kaže da se na ovaj potez odlučio posle "negativne medijske kampanje koja je vođena protiv dočeka". "Kad je čovek u prilici da sebi ugodi, onda to treba i da iskoristi. Meni je jako ugodno što, nakon gnusnih laži tabloida koji služe za potpalu, mogu javno da kažem da je sve potpuno drugačije i da ću pomoći ovom gradu da uštedi na opremi", kaže Georgiev.


Direktor Kulturnog centra Novog Sada Andrej Fajgelj je rekao da mu je žao što postoje ljudi koji misle da vojvođanska prestonica ne treba da napravi veličanstven doček Nove godine.

"Ja Novi Sad posmatram kao centar Srbije, kao Srpsku Atinu, i mislim da mi ne smemo da imamo kompleks niže vrednosti i stav da mi ne treba da organizujemo najveće kulturne događaje u Srbiji, pa i regionu", kaže Fajgelj.


Na pitanje novinara o honorarima za muzičare, Fajgelj nije želeo da daje odgovor, već je samo naveo da će Georgiev inkasirati duplo manje novca od cifre od pet miliona dinara, koja se pojavljivala u medijima. Pevač kaže da ta cifra nije za njega, već za njegov bend.


"Kafanski muzičar za Novu godinu u proseku zaradi hiljadu evra, a ja mojim ljudima želim da platim po dve hiljade. I pevam džabe vašem gradu, i još doniram opremu", kaže Vlado Georgiev.


Fajgelj je najavio da će svečanosti biti upriličene i za katolički i pravoslavni Božić, kao i Srpsku novu godinu, ali nije želeo da iznosi detalje vezane za te proslave.

2024 © - Vesti online