Sreda 12.12.2012.
23:29
Vestionline, B92

Bojan Jorgačević višak u Brižu?!

Trener izostavio Bojana Jorgačevića iz prvog tima Briža

Trener Briža Huan Karlos Garido nije uvrstio Jorgačevića u sastav protiv Žerminal Beršota, što je jasna poruka srpskom golmanu da je višak u timu.

Naš golman branio je na 19 utakmica ove sezone za Klub Briž i primio čak 33 gola. Mrežu je sačuvao samo u tri utakmice, a po dva puta je primio četiri i tri gola.

"Zbunjen sam, nemam komentar", rekao je kratko Jorgačević koji je uz još tri fudbalera izastavljen iz ekipe. Prvi golman tima biće drugi srpski internacionalac, Vladan Kujović.

Jorgačević je posle timskog treninga u subotu ostao da radi sa trenerom golmana, Filipom Vande Valeom, ali mu je on rekao da nema potreba da ostaje jer neće biti u timu.

Jogačević se potom sreo na parkingu sa predsednikom Klub Briža Bartom Varhegeom koji mu je kratko rekao da ne želi da se meša u odluke trenera.

Jorgačević je u Brižu od 2011. godine, a prethodno je igrao za Rad, Dinamo iz Pančeva i Gent za koji je branio četiri sezone. Sedam puta je bio reprezentativac, a poslednji meč je odigrao protiv Slovenije u ključnom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine, kada je primio gol sa centra terena iz slobodnog udarca.

2024 © - Vesti online