Sreda 12.12.2012.
12:29
Vestionline

Hladno je, pomozimo deci koja žive na ulici


 

Kako je saopštilo ovo humanitarno društvo, nastavljajući svoju humanitarnu misiju, utemeljenu na najvišim moralnim principima solidarnosti, ljubavi i socijalne pravde, ova akcija se sprovodi u saradnji sa Udruženjem "Centrom za integraciju mladih".

"Mi svakodnevno pružamo podršku nosiocima budućnosti svakog društva - deci. Pozivamo vas da se uključite u humanitarnu akciju i da pružite poruku deci koja su, zbog uslova u kojima žive i porodičnih okolnosti, prinuđena da detinjstvo provode radeći na ulici.

Pokažimo na praktični i jedini pravi način, delom, a ne rečima, da su solidarnost i humanost, još uvek deo naše sadašnjice.
 

Gde dostaviti odeću, obuću, namirnice i ostalo?

 

Centar za prikupljanje pomoći se nalazi u Karađorđevoj ulici  25 (svakog vikenda u periodu od 15. decembra 2012. do 15. februara 2013. Centar je otvoren od 10:00 do 18:00 časova).

Deci koja žive ili rade na ulici i članovima njihovih porodica ove zime, pored osećaja krova nad glavom, potrebna je hrana, topla posteljina, odeća, obuća, sredstva za ličnu higijenu i drugo.

Upravo zato pozivamo sve ljude dobre volje da se priključe humanitarnoj akciji “Ne zaboravimo”, kako bi im kroz naš skromni materijalni prilog i ruku bratske pomoći poslali zajedničku poruku da nisu zaboravljena", navodi se u saopštenju.

Za sve dodatne informacije u vezi učešća u akciji možete se obratiti Humanitarnom društvu “Nezaboravak”, (telefon: 011 30 99 550; i-mejl: office@nezaboravak.rs) ili Centru za integraciju mladih na telefon: 011 2766 819 ili i-mejl: office@cim.org.rs
 

Da podsetimo, Humanitarno društvo "Nezaboravak" je pre godinu pokrenulo veliku akciju u Srbiji za doniranje organa kojoj se odazvao veliki broj ljudi.

2024 © - Vesti online