Utorak 11.12.2012.
21:53
Beta

Mrkonjić ceo dan obilazio puteve

Kilometarske kolone na pojedinim putevima u Srbiji
 

Kako se navodi u saopštenju, ministar se danas uverio "o stanju i odvijanju saobraćaja, kao i o angažovanju svih službi čija je mobilnost podignuta na najveći stepen".

"Još od ranijih jutarnih časova kada je sneg - koji intenzivno pada ceo dan - stvorio velike probleme, Ministarstvo saobraćaja je u tesnoj kordinaciji sa ostalim službanama, posebno MUP-om preduzelo sve unapred dogovorene mere neophodne da se u ovoj vanrednoj situaciji protok i bezbednost saobraćaja normalno odvijaju", dodaje Ministarsvo.

Odlukom MUP-a, a po posebnoj proceduri, odlučeno je da se propuštaju kamioni i teretna vozila koja prevoze hranu, kako bi se stanovništvu obezbedilo normalno snabdevanje životnim namirnicama, navodi se još u saopštenju.

Ministarstvo saobraćaja je najavilo da će i tokom noći nastaviti redovne aktivnosti na poboljšanju stanja na svim putevima. Premijer Srbije Ivica Dačić danas je uputio kritike zbog neočišćenog snega i poručio da će, ako ne radi svoj posao biti smenjen i ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić, preneli su mediji.

2024 © - Vesti online