Utorak 11.12.2012.
20:23
Vestionline

Falkaov otac: Oduvek je sanjao o Realu!

Ruši tradiciju madridskih rivala? - Radamel Falkao

Prema pisanju jednog španskog lista kolumbijski napadač, Radamel Falkao, mogao bi uskoro da se preseli u gradski komšiluk, tačnije sa stadion "Visente Kalderon" na "Santijago Bernabeu".

Mediji su otkrili i da je sam Falkao posle pet golova u mreži Deportiva (6:0), rekao saigračima da će karijeru nastaviti u Realu. I njegov otac Radamel Garsija otkrio je da je Kolumbijac od malena gajio nadu da će jednog dana obući dres Reala.

"Njegov san je bio da zaigra za Real Madrid, još kad je bio dete, želeo je tamo da igra. Za njega se raspituju Čelsi i Siti i ako ne bude otišao u Real, verovatno će igrati za engleski tim", kaže Falkaov otac, Radamel Garsija za kolumbijske medije.

Čelnici Reala spremni su da za ovog fenomenalnog napadača Atletiko Madrida izdvoje sumu od 50 miliona evra. Iako Kolumbijac ima klauzulu u ugovoru od 60 milona, to ne bi trebalo da predstavlja prepreku za "kraljevski klub" ukoliko je ozbiljan u nameri da angažuje ovog maestralnog fudbalera. Veći problem mogao bi da stvori samo prećutni dogovor gradskih rivala da međusobno ne trguju igračima.

2024 © - Vesti online