Utorak 11.12.2012.
14:20
Mondo

Danas je dan za pravljenje beba

 Latite se posla danas...
 

Podaci Nacionalnog centra za natalitet u Velikoj Britaniji pokazuju da se najviše rođendana proslavlja 16. septembra. Ako se zna da od dana začeća do porođaja treba da prođe, u proseku, 40 nedelja, onda je lako zaključiti da je većina septembarskih slavljenika začeta 11. decembra.

Tako je taj dan proglašen najplodnijim u godini, a parovima koji žele bebu se savetuje da danas ne dangube. Zaboravite sve izgovore: stres na poslu, glavobolju zbog naglih vremenskih promena, nervozu usled besparice... vodite ljubav!

Već je poznato da je i kvalitet sperme bolji tokom hladnih dana, nego što je to slučaj leti. Zatim, decembar je mesec kada nas obuzme praznično raspoloženje, a zbog čestih koktela i prednovogodišnjih žurki, zbog alkohola i sreće zbog kraja godine, mnogi zaboravlaju na kontracepciju, ili je nepravilo koriste.

I među poznatim ličnostima ima mnogo onih koji su rođeni 16. septembra. Miki Rurk, B. B. King, Dejvid Koperfild, Loren Bekol - znamo šta su njihovi roditelji radili 11. decembra.

2024 © - Vesti online