Utorak 11.12.2012.
14:16
Vestionline

Marković najbolji igrač, a Krunić trener

Najbolji u 2012. - Lazar Marković, Simo Krunić i Aleksandar Mitrović

Nagradu najboljem igraču, Lazaru Markoviću, kojeg su za laureata izabrali treneri, uručio je direktor marketinga apatinske pivare Slobodan Srećković.

Marković je u jesenjem delu šampionata postigao šest golova, a "crno-beli" su 2012. završili na prvom mestu sa šest bodova više Zvezde.

Takođe po izboru trenera, Aleksandru Mitroviću je pripalo priznanje za najboljeg debitanta. On je letos dobio šansu u prvom timu Partizana i iskoristio je na najbolji način postigavši pet golova u JSL i tri pogotka u evropskom takmičenju.

Šef stručnog štaba Jagodine Simo Krunić proglašen je za najboljeg fudbalskog trenera jesenjeg dela prvenstva Srbije u izboru Zajednice Superligaša.

Krunić je u prvom delu sezone predvodio Jagodinu do trećeg mesta na tabeli, što je jedan od najvećih uspeha u istoriji tog kluba. Njemu je nagradu na svečanosti u hotelu Hajat uručio predsednik Zajednice Superligaša Branimir Babarogić.

Marković: Želim u Čelsi, ali da igram!

 

Mladi fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije Lazar Marković rekao je na svečanosti u hotelu Hajat, da je prelazak u Čelsi njegova velika želja, ali da bi u Englesku otišao samo pod uslovom da odmah dobije šansu da zaigra.

 

"Zna se da je Čelsi moj omiljeni klub posle Partizana, ali ne dolazi u obzir da potpišem za njih, pa da odem negde na pozajmicu", rekao je Marković i dodao da bi, u slučaju da potpiše ugovor sa Čelsijem, a kasnije došao na pozajmicu u Partizan do kraja sezone, razmislio i verovatno pristao.

 

"Partizan je moja druga kuća, on mi je sve dao i ja ću na najbolji mogući način da mu vratim. Hvala saigračima i stručnom stabu, jer bez njih ne bi dobio ovu nagradu. Zadovoljan sam jesenjim delom sezone, planiramo da osvojimo šestu titulu, a što se tiče Evrope, možda smo mogli da osvojimo još neki bod".

2024 © - Vesti online