Ponedeljak 10.12.2012.
20:31
Blic

Ana Ivanović - diva na crvenom tepihu

U haljini koja je podsećala na grčko-rimske odore i sa kosom skupljenom u nonšalantnu punđu, Ana je bila slika i prilika prave zvezde.

Te večeri svečanom otvaranju festivala prisustvovale su i glumice Frida Pinto i Kejt Blanšet, ali su sve oči ipak bile uprte u našu teniserku.

Zvezde su se okupile u Madinat Džumeira Kompleksu, gde se festival održava i na samom otvaranju pogledale projekciju novog filma Anga Lija "Pijev život".

Ana je u pažnji medija ovih dana zbog svoje figure, a mnogi se brinu da je prešla granicu mršavosti i pitaju da li ima anoreksiju. Novinar lista "Blik" zapitao se šta se desilo sa izgledom jedne od najlepših svetskih sportiskinja.

"Nekad su je krasile savršene proporcije, obline, odisala je šarmom i lepotom, ali nas sada šokira svojim izgledom. Ruke i noge su joj mršave, a jagodične kosti izražene. Šta se dogodilo s Anom? Anoreksija?", upitao je ovaj novinar.

Prema fotografiji sa sinoćneg događaja možemo reći da Ana izgleda sasvim fino. Jeste mršavija nego što je bila ranije, ali ne tako dramatčno kao što ovaj novinar navodi.

2024 © - Vesti online