Ponedeljak 10.12.2012.
13:33
Vestionline, Blic

Mesi: Neverovatno šta radi Falkao

"Sada kad je rekord oboren, mogli bi prestati da pričamo o tome" - Lionel Mesi

Falkao je postigao čak pet golova u pobedi madridskog Atletika nad Deportivom od 6:0, što je i Mesija ostavilo bez teksta. I to nedelju dana pred Barsin meč - baš sa Atletikom.

"Prvo nas čeka meč sa Kordobom u Kupu, a tek onda duel sa madridskim Atletikom i Falkaom. Stvarno je neverovatno ono što on radi", rekao je Mesi.


Posle kraćeg osvrta na učinak neverovatnog Kolumbijca, Mesi se posvetio i priči o rekordu Gerda Milera čijih je 85 pogodaka iz 1972. nadmašio sa dva svoja u pobedi Barselone nad Betisom od 2:1.

"Više ste vi mediji, govorili o Milerovom rekordu. Sada je on oboren, tako da ne biste trebali više da pričate o tome", rekao je uz smeh Argentinac i nastavio izlaganje.

"Probaću da do kraja 2012 postignem još koji gol, tako da nekim budućim igračima bude još teže da nadmaše novi rekord", kazao je i zahvalio se svima na podršci:

"Veliko hvala svim mojim saigračima, ali i navijačima koji su ovo omogućili. Ne bih uspeo bez vas. Cilj mi je da ove sezone sa Barselonom osvojim titule, špansku ligu, Kup i Ligu šampiona, to je sve mnogo važnije od ličnih dostignuća" kaže Mesi.

2024 © - Vesti online