Nedelja 09.12.2012.
14:14
Vestionline

Novak: Velika je čast primiti ovakvu nagradu

Teniske legende

Prvi reket sveta Novak Đoković u subotu je u Londonu dobio nagradu za doprinos životima mladih ljudi širom sveta, a uz to se i družio sa teniskim legendama.

Srpski teniser je tom prilikom odigrao i nekoliko poena sa teniskim legendama u okviru finalnog Mastersa legendi, a uspeo je i da organizuje zajedničko slikanje sa Džonom Mekinroom, Borisom Bekerom, Matsom Vilanderom i još nekima.

"Neverovatno mi je drago što sam sinoć prustvovao Gala večeri, prelepo je bila organizovana. Takođe, zahvalan sam na nagradi koju sam dobio od princa Vilijama. Velika je čast primiti takvu prestižnu nagradu i nadam da se ću kroz svoju fondaciju uspeti da pomognem mladima u Srbiji i širom sveta. Sada se spremam za put na ostrvo Neker, gde me čeka još jedan humanitarni događaj“, napisao je Đoković na svom Tviter profilu.

Nole je odigrao nekoliko poena protiv Mekinroa, koji ga je u jednom trenutku "izazvao“ da mu reternira, i hrabro stao ispred mreže što je nasmejalo sve u dvorani i podiglo raspoloženje. Novaku se prethodno suprotstavio i Bjern Borg, dok su nešto ozbiljniji dueli viđeni u završnici takmičenja ATP Champions Tour gde je Henman pobedio Gorana Ivaniševića i plasirao se u finale.

"Uživao sam gledajući legende tenisa kako stvaraju magiju na terenu, a čak sam dobio priliku da razmenim nekoliko udaraca sa njima", napisao je Novak.

2024 © - Vesti online