Nedelja 09.12.2012.
10:37
Vestionline, B92

Rakočević: Poraz kao opomena

Dobio dres Budućnosti u znak zahvalnosti - Igor Rakočević

"Nismo igrali dobro u odbrani. U drugom poluvremenu smo pokazali reakciju zonom, spustili smo razliku, ali smo morali koji minut ranije da se probudimo. Ovo nije naše pravo lice, a ovaj poraz treba da nam bude opomena da radimo još jače i da opet uđemo u seriju", rekao je Rakočević posle poraza 72:63.

"Dosta nervozno smo ušli u meč, nismo ispoštovali dogovor da loptu spuštamo u reket i iskoristimo tanku centarsku liniju Budućnosti. Bilo je zadovoljstvo igrati u ovakvoj atmosferi i hvala klubu na lepom gestu", dodao je kapiten Crvene zvezde, koji je pre meča dobio dres Budućnosti u znak zahvalnosti na svemu što je uradio za ovaj klub tokom dve godine provedene u Podgorici.

Trener "crveno-belih" Vlada Vukoičić je istakao da tim nije ličio na sebe.

"Došli smo sa uverenjem i željom da odigramo dobro kao na prethodnim mečevima i da možemo do pobede. Nismo ličili na sebe, a velike zasluge za to ima i ekipa Budućnosti koja je igrala kvalitetno u odbrani i onemogućila da sprovedemo naše ideje. Zbog toga smo bili nervozni i dali mali broj poena. Budućnost zna da igra na rezultat. Bila je jako motivisana, pokazala veću volju, a to je prvi preduslov da se dobije meč", reklao je Vukoičić.

Trener Budućnosti Dejan Radonjić istakao je da su njegovi igrači prikazali dobru igru, pre svega u odbrani koja je presudila.

"Uz prelep ambijent koji je bio na tribinama, pružili smo partiju koja nam je omogućila da budemo zadovoljni. Odbranom smo odgovorili na kvalitet rivala i fenomenalno igrali 35 minuta. To nam je omogućilo da ostvarimo ubedljivu prednost i da imamo mirnu završnicu", zaključio je Radonjić.

2024 © - Vesti online