Subota 08.12.2012.
13:52
Vesti

Prstenje od milion evra!

Drogba darivao bivše saigrače iz Čelsija

Fudbaler iz Obale Slonovače je šest meseci ranije bio junak Čelzijevog trijumfa u Minhenu, a u međuvremenu je karijeru nastavio u Kini. Ovaj 34-godišnji golgeter je u sredu prisustvovao meču između Čelzija i Nordsjelanda (6:1), a u četvrtak je bio domaćin večere u čast osvajanja prve evropske titule u istoriji kluba.

Drogba je tom prilikom bivše saigrače darivao unikatnim prstenovima sa motivima Lige šampiona. Ukupna cena je neverovatnih 800.000 funti (oko 990.000 evra)!


Prstenovi su specijalno dizajnirani sa dijamantima i safirom, a svaki igrač ima urezano svoje ime i broj dresa, kao i datum finala u kome je Čelzi na penale pobedio minhenski Bajern.


Među slavljenicima bio je naravno i naš Branislav Ivanović, kao i Džon Teri, Ešli Kol, David Luiz, Danijel Staridž, Paulo Fererira i Rajan Bertrand.


"Veoma sam ponosan na to što smo uspeli te noći i želeo sam nešto da poklonim saigračima u znak sećanja na taj događaj" rekao je Drogba, a kapiten Teri uzvratio:

"Ti si moj heroj, svi u Čelziju te obožavaju"!


Bilo je primetno da je sa slavlja izostao Fernando Tores (slavio sinu Leu drugi rođendan), kao i bivši menadžer Roberto di Mateo, golman Petr Čeh, Huan Mata...

2024 © - Vesti online