Petak 07.12.2012.
21:09
Beta

Uhapšeni osumnjičeni za prevare i razbojništvo

Foto: Arhiva

Batrić B. je osumnjičen da je stupio u kontakt preko ličnih oglasa sa oštećenom B.B kojoj se lažno predstavio kao Danilo, i od nje je saznao da poseduje ušteđevinu u banci, a pošto je stekao njeno poverenje, nagovorio je da novac podigne i da ga, u nedelji štednje, prebaci u drugu banku.


"Zatim je angažovao Željka R. i Aleksandru L. da oštećenu pošto podigne novac iz banke sačekaju i novac otmu. Tako su njih dvoje po prethodnom dogovoru, sačekali oštećenu u ulazu stambene zgrade u kojoj živi i oteli joj torbu u kojoj je bilo 25.730 evra", navela je policija.


Batrić B. je takođe osumnjičen da je od maja 2011. godine do septembra 2011. godine u Beogradu počinio krivično delo prevara na štetu J.A. oštetivši je za vrednost stana u iznosu od 64.000 evra.


"Krivično delo je izvršio tako što je živeći kao podstanar kod oštećene stekao njeno poverenje i lažno joj se predstavljajući, uz pomoć lične karte koju je prethodno ukrao bratu, doveo u zabludu oštećenu da mu potpiše ovlašćenje i punomoćje za prodaju stana, nakon čega je prodao stan, a novac prisvojio", navela je policija.

2024 © - Vesti online