Četvrtak 06.12.2012.
12:51
Vesti

Moreira preskup za Vojvodinu

Raskinuo ugovor jer Vojvodina nema novca za njegovu platu - Almami Moreira

"Morali smo da raskinemo saradnju sa njim, jer više nismo u mogućnosti da finansijski izdržimo još godinu dana njegovog ugovora. Zahvaljujem mu se na korektnosti i razumevanju situacije. Žao mi je, jer taman kada je počeo da biva pravi vođa na terenu, morali smo da prekinemo saradnju. Moreira je mnogo dao našem klubu, a povrede su ga omele da pruži još više. Zahvalan sam mu na svemu, ostajemo prijatelji i vrata Vojvodine će za njega uvek biti otvorena", rekao je Butorović.


Moreira nije ispunio očekivanja navijača Vojvodine. Tek u nekoliko utakmica podsetio je na onog starog Moreiru zbog kojeg su mu navijači Partizana svojevremeno nadenuli nadimak Dr Mo.

"Trudio sam se da, kao i u svakom klubu u kojem sam igrao, pružam najbolje partije. Žao mi je što nisam pružio više i što nisam uspeo da doprinesem osvajanju trofeja u Kupu Srbije. Nadam se da će moji dosadašnji saigrači u tome uspeti već ovog proleća, ali i da će, što da ne, uskoro i titula prvaka stići u Novi Sad. Želim igračima Vojvodine, a to su sve sjajni momci, puno sreće, baš kao i navijačima koji su nas bodrili gde god da smo igrali, kao i svim ljudima iz kluba", rekao je Moreira.

2024 © - Vesti online