Četvrtak 06.12.2012.
10:35
Vestionline, Telegraf.rs

Mesi ipak nije teško povređen

Još uvek se ne zna stepen povrede Lionela Mesija

Posle 0:0 sa Benfikom u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona, najmanje bitnom u celoj 2012. godini, trener Tito Viljanova je teren napustio pognute glave.

Baš kao i svi igrači. Navijači su “Kamp Nou” napustili u neverici “jureći” vest o stanju Lionela Mesija koji je odnet na nosilima.

Katalonski portal “Mundodeportivo.com” je posle prvih navoda da je Argentinac pokidao ligamente zbog kojih bi pauzirao oko šest meseci, objavio da je posle lekarskih pregleda utvrđeno da povreda ipak nije toliko ozbiljna.

Trener fudbalera Barselone Tito Vilanova rekao je danas da Lionel Mesi nije teže povredio koleno.

"Posle lekarskih pregleda, utvrdili smo da Mesi ima samo kontuziju levog kolena i da povreda nije toliko ozbiljna kao što smo mislili na početku", rekao je Viljanova i dodao da je Mesi nakon sudara bio zabrinut zbog povrede.

"Mesi je u početku bio zabrinut, što je normalno kada ne znate šta vam je s kolenom. Posle prvih testova mu je laknulo, ali on će morati da obavi dodatne testove kako bi se tačno utvrdila povreda", dodao je Viljanova.

Mesi se povredio u pokušaju da postigne 85. gol u kalendarskoj godini, kada ga je nezgodno, pre šuta, zakačio golman Benfike. Argentinac je teren napustio sa bolnom grimasom na licu, a sada niko ni ne razmišlja od dva gola koja mu nedostaju da stigne legendarnog Gerda Milera.

2024 © - Vesti online