Sreda 05.12.2012.
22:47
Blic

Ubila muža i saznala da je on žena s veštačkim penisom

Šokantno otkriće: Kada je Elizabet Rudavski (s masnicom na oku) ubila muža nasilnika Anđela Hedingtona (levo), otkrila je da je on žena sa veštačkim penisom

Nasilje je bilo sve češće: Anđelo (30) ju je tukao metalnom šipkom i pretio ubistvom, da bi 2003. godine Elizabet (27) jednom prilikom "pukao film". Dograbila je nož i ubila Anđela u samoodbrani.


U kolima hitne pomoći, kada su Anđela vozili u bolnicu, lekari su na veliko iznenađenje otkrili da je Anđelo, zapravo, Anđela sa protezom umesto pravog penisa.


Elizabet je u dokumentarnom filmu, koji će biti premijerno prikazan na "Diskaveri kanalu" 13. decembra, objasnila: "Nikad nisam ništa videla. Stalno je bio mrak."

Ispostavilo se da su ljubav uvek vodili u mraku.

Policijski izveštaji su kasnije pokazali da je i u svoje prethodne tri veze, u kojima se Anđela takođe predstavljala kao muško, bila sklona nasilnom ponašanju.

"Anđela je maltretirala Elizabetu tako što joj nije davala da jede. Tukla bi je ako ne bi dovoljno brzo odgovorila na neko pitanje, ako ne bi dovoljno brzo spremila večeru, ako ne bi sedela uspravno i ponašala se kao dama", izjavio je okružni tužilac Pol Bejli.


Jedne noći, kada je Anđelo krenuo da bije Elizabet, ona se oslobodila njegovog čvrstog zagrljaja, potrčala ka vratima i dograbila dugačak, mesarski nož. Kada ju je Anđelo saterao u ćošak, Elizabeta je zamahnula nožem i izbola ga.

Optužba protiv Elizabet za ubistvo je odbačena i preinačena u ubistvo u samoodbrani.

2024 © - Vesti online