Sreda 05.12.2012.
15:00
Vestionline, Beta

Bošković: Od nas zavisi rezultat meča sa Ukrajinom

Selektor Bošković se nada sličnoj igri kao u meču protiv Norvežanki

"Ukrajina može da pobedi svakog i da izgubi od svakog. Moramo da budemo mnogo oprezni. Dobro ćemo se spremiti, ali sve zavisi od nas. Ako ponovimo igru iz drugog poluvremena utakmice s Norveškom, nećemo imati problema", rekao je Bošković novinarima u Kovilovu.

Srbija je juče počela takmičenje porazom od četvorostrukog uzastopnog evropskog prvaka, kao i svetskog i olimpijskog šampiona Norveške. Domaće igračice su na poluvremenu gubile pet razlike, ali su pred kraj drugog izjednačile da bi na kraju bile poražene sa 28:26.

"Na svakom koraku se videlo koliko su devojke želele pobedu. Bile su možda malo preopterećene i osećale su grč zbog prevelike želje da pokažu sve... Igrali smo, međutim, protiv najbolje reprezentacije na svetu koja je znala da iskoristi svaku našu grešku", rekao je Bošković i dodao da mu je ipak žao što je Srbija izgubila.

"Publika nas je bodrila, devojke su se borile zbog njih i žao nam je zbog poraza. Ako u nastavku takmičenja budemo igrali kao u drugom poluvremenu, nećemo imati problema ni sa Ukrajinom ni sa Češkom, a posle ni sa ostalim reprezentacija. Ne sumnjam da će tako biti", rekao je Bošković.

Srbiju je u Areni gledalo oko 3.000 ljudi, što je dobro za ženski rukomet, ali malo da se izbegne osećaj potpuno prazne hale.

"Očekujem više ljudi u narednim utakmicama, ali mi ne smeta i ako dođe manje. I jedan čovek da bude na tribinama, mi ćemo ginuti kao da ih je sto hiljada", rekao je Bošković.

2024 © - Vesti online