Sreda 05.12.2012.
15:24
24sata.rs

Bosiljčić: Sveo sam zavodničke poglede na minimum

Glumac Ivan Bosljčić
 

Malo, zaista malo mogućnosti za moje šarmerske sposobnosti. Mogu da kažem da je možda tri odsto melodrame u ovoj predstavi, a 97 trilera. Ipak, verujem da će publika biti oduševljena. Znaćemo to odmah posle premijere - rekao nam je kroz osmeh Ivan Bosiljčić, čijih je (minimum) šest zavodničkih pogleda postalo pravi hit među fanovima.

Ovog puta će ih, izgleda, "trošiti" umerenije nego u svojim drugim ulogama, ali, da ne bude zabune, Bosiljčić će i u ovom "izvlačenju” biti okružen lepim ženama - u režiji Nebojše Bradića igra misterioznog Maksa de Vintera koji dovodi u dvorac novu, mladu suprugu, pri čemu ga još uvek progoni duh njegove prve žene Rebeke...

Ipak, kaže da mu je veći problem bio libreto Silvestera Leveja, iako je u više navrata pokazao da mu je pevanje još jedna od jakih strana.

- Polomili smo se živi da otpevamo partiture. Levajev libreto je izuzetno zahtevan i zaista traži dobru pevačku tehniku. Tekst pevamo na srpskom što je takođe veoma bitno za našu publiku. Ovo je zaista neobično iskustvo. Prvi put sam u pozorištu imao prilike da radim mjuzikl triler - priča Bosiljčić.

S druge strane, u stvarnom životu, uživa u „porodičnom filmu”, a za njega postoje samo dve mlade dame. Ivan je odnedavno otac devojčice Nine, koju je dobio u braku sa pevačicom Jelenom Tomašević. Kako se snalazi? Kod kuće je sve u najboljem redu, kratko kaže za "24 sata".

Blog posvećen Ivanu Bosiljčiću izabrao je ranije njegovih šest zavodljivih pogleda. Pogledajte koji su to pogledi i koji je pobedio u anketi "24 sata".

2024 © - Vesti online