Sreda 05.12.2012.
11:08
Vestionline, smedia.rs

Džajić prihvatio kandidaturu za predsednika

Uskoro predsednik FK Crvena zvezda - Dragan Džajić

Svi članovi Radne grupe posle sastanka održanog u ponedeljak podržali su Džajića za kandidata, a nekadašnja legenda kluba najzad je popustio. Uostalom i navijači su na severnoj tribini prošle subote razvili zastavu s njegovim likom i poruku da ga žele za predsednika.

Zvanično Džajić će postati kandidat za predsednika u petak posle zajedničkog sastanka Komisije i Upravnog odbora, a to je potvrdio Nebojša Čović.

"Izuzetno je dobro da smo napravili prvi od važnih koraka ka konsolidaciji kluba. U Džajiću smo dobili dobrog kandidata za predsednika, reći ću čak i predsednika. To je najbolja polazna tačka od koje će dalje teći sprovođenje celog procesa koji smo započeli", rekao je Čović za "Večernje novosti".

Član Radne grupe zadužen za finansije potvrdio je da je petak odlučujući dan kada su u pitanju izbori, da će oni biti sprovedeni u najkraćem roku, kao i da zbog toga nema potrebe za korigovanjem Statuta kluba.

"Nema potrebe da se bilo šta menja u Statutu, samo će biti promenjene određene tačke u Pravilniku o izborima, kako bi se skratio rok od 90 dana za izborne radnje. Te odredbe ne menja Skupština, već Upravni odbor s čijim članovima ćemo se sastati u petak", objasnio je Čović.

Potpredsednik odlazećeg Upravnog odbora Aleksandar Antić u ponedeljak uveče najavio je da će ne samo pripreme za izbore, već i sami izbori biti završeni do Nove godine.

"Da, dobro je rekao gospodin Antić, pitanje predsednika će biti rešeno uskoro", otkrio je Čović da bi do izbora trebalo da dođe najverovatnije pre januara.

2024 © - Vesti online