Ponedeljak 03.12.2012.
18:50
Blic

Princ Vilijam i Kejt čekaju bebu

Kraljevski par čeka svoje prvo dete
 

- Njihovo kraljevsko visočanstvo vojvoda i vojvotkinja od Kembridža očekuju svoje prvo dete - pisalo je u saopštenju koje je poslato iz palate tokom dana.


U saopštenju piše i kako su svi članovi porodice veoma uzbuđeni i srećni zbog divne vesti. Takođe, navedeno je da je Kejtina trudnoća u izrazito ranoj fazi, te da do daljnjeg neće biti dostupno više informacija.

Princ Vilijam i Kejt Midlton venčali su se nakon 10-godišnje veze 29. aprila prošle godine. Par se upoznao na koledžu Sent Endruz, gde su oboje studirali istoriju umetnosti. Romansa je počela kada je Vilijam video Kejt na humanitarnoj modnoj reviji na kojoj je ona nosila providnu haljinu ispod koje se video crni veš. Par je nekoliko puta raskidao, da bi se na kraju verili u novembru prošle godine.

"Venčanju veka", kako su ga mnogi nazvali, prisustvovalo je oko 2.000 zvanica, oko 600.000 turista je došlo u London da prate venčanje, dok je 1,6 miliona ljudi pratilo ceremoniju preko interneta.

Svečanom ručku u Bakingemskoj palati prisustvovalo je 650 zvanica, a večeri i balu, koje je priredio mladoženjin otac princ Čarls oko 300 zvanica. Kraljevsko venčanje obezbeđivalo je oko 5.000 policajaca.

2024 © - Vesti online