Ponedeljak 03.12.2012.
11:40 >> 15:15h
Beta

Mišković napustio MUP bez komentara


Miroslav Mišković nasmejan ušao na saslušanje
 

Mišković je u zgradu MUP-a ušao sam, bez advokata. Kako izveštava "Blic", nedugo posle ulaska Miškovića, iz zgrade je izašla predsednica UO "Luke Beograd" i bivša potpredsednica "Delta holdinga" Ivana Veselinović. Ona je ušla u BMW kojim se dovezao Mišković i otišla.

Ministar pravde Nikola Selaković rekao je da će Miškovića četiri sata saslušavati pripadnici Uprave za organizovani kriminal.

"Delta holding" je pre nekoliko dana objavio da je Mišković dobio poziv za sašlušanje i da će se odazvati pozivu, ali nije naveo o čemu će davati iskaz.

Timovi Tužilaštva i policije proveravaju nekoliko spornih privatizacija među kojima su i one u kojima su učestvovale firme čiji je Mišković vlasnik. Na tom spisku su Luka Beograd, C market, putarska preduzeća koja su preprodata Nibens grupi, a predmet istrage je i konverzija zemljišta na Novom Beogradu na kojem treba da gradi Miškovićeva firma Delreal.

U prethodnom periodu, kako je saopštio Delta holding, sprovedena su "duga i opširna istraživanja" rada te kompanije" i u potpunosti je odgovoreno na sva pitanja o njenom poslovanju.

2024 © - Vesti online