Ponedeljak 03.12.2012.
12:01
S. A. - Vesti - Foto: Vesti

Za Uroševo bolje sutra

Sa donatorkom: Uroš i Jelena Karapandžić sa Ninom Ljlljak

Preuzevši tih 200 dolara u beogradskom Dopisništvu "Vesti", Dejan Karapandžić se najtoplije zahvalio Nini Ljiljak, jer svaki prilog dobro dođe u akciji koju su roditelji sami poveli da bi sa Urošem otišli u Beč na transplantaciju matičnih ćelija.


Ali operacija, u koju ulažu sve nade, verujući da bi njihov mezimac mogao da prohoda, preskupa je za mladi bračni par.


Zato Jelena i Dejan, dok ne obezbede dovoljno novca za put u Austriju, čine sve da pravilnim vežbama poboljšaju Uroševo fizičko stanje.


- Idemo na tera suit terapiju u Novom Sadu, nedavno smo započeli i nadamo se dobrim rezultatima. Istovremeno, Uroša redovno vodimo i na klasičnu fizioterapiju u našem Domu zdravlja. Veoma sam zahvalan Nini Ljiljak na pomoći, velika je stvar saznanje da u nevolji nismo prepušteni sebi - kaže Dejan Karapandžić.

POZIV DONATORIMA


Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online