Nedelja 02.12.2012.
20:26
Vestionline

Janković otkazao sutrašnju konferenciju za novinare

Odložio svoje obraćanje medijima - Aleksandar Janković

U dopisu kluba navodi se da je Janković odluku da otkaže konferenciju doneo zbog želje da se najpre održi sastanak Komisije za stabilizaciju i reorganizaciju, nakon čega će se obratiti medijima.

Juče se nezvanično pojavila informacija da je posle poraza Zvezde od Vojvodine sa 0:3 u poslednjoj utakmici jesenjeg dela šampionata, Janković igračima u svlačionici rekao da podnosi ostavku na mesto trenera.

"Imali ste šansu. Mogli ste da pobedite, ali niste. Verovao sam u vas, a vi ste me izdali. Odigrali ste meč onako kako su vam rekli navijači. Polusezonu nastavljate bez mene", poručio je sada već bivši trener crveno-belih svojim igračima.

Sponzorski ugovor s "Gaspromom“ i količina novca koja dođe tokom zime odrediće ime novog trenera. Najviše izgleda ima iskusan i jeftin trener koji bi pristao da radi šest meseci. Kao rešenje se nameću dva stručnjaka. Jedan je Ilija Petković, a drugi Milovan Rajevac. Obojica su bez posla već duže vreme i obojica imaju želju da pomognu Crvenoj zvezdi.

Ukoliko novca bude, rešenje bi mogli biti Miodrag Grof Božović ili Ivan Jovanović. Iako je nekoliko puta izjavio da jedva čeka da preuzme Crvenu zvezdu, Božović ima ugovor s ruskim Rostovom do 2015. godine. Jovanović bi mogao raskinuti ugovor s kiparskim Apoelom, ali nije raspoložen da se vraća u Srbiju.

2024 © - Vesti online